Aanmelden / inschrijven

Wellicht bent u zich aan het oriënteren om een passende keuze te maken voor een basisschool voor uw zoon en/of dochter.
Fijn dat u interesse heeft in OBS de Uitkijktoren en de tijd neemt om de informatie op deze website te lezen.

Als u meer informatie wenst over onze school, kunt u vooraf informatie aanvragen of een afspraak inplannen voor een kennismaking en rondleiding. Dat kan telefonisch (0495-535444) of per mail (info@obsdeuitkijktoren.nl). 

Na deze rondleiding en informatie kan het zijn dat u uw kind(eren) bij OBS de Uitkijktoren wilt aanmelden. Dat vinden wij uiteraard erg fijn! Wij hebben allerlei gegevens nodig om uw kind aan te kunnen melden op onze school. Deze gegevens staan op het inschrijfformulier vermeld. U kunt het formulier hieronder downloaden en op uw gemak thuis invullen.

Wilt u een papieren exemplaar ontvangen, loop dan gerust even bij ons binnen.
Wilt u hulp bij het invullen van het inschrijfformulier, dat kan! Neem ook dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor het inschrijfformulier in pdf-bestand.
Klik hier voor het inschrijfformulier in word-bestand. 

 
Als u de formulieren ingevuld heeft, kunt u deze afgeven op school, doormailen of opsturen.


Nadat de inschrijfformulieren zijn ingevuld en door ons zijn ontvangen, volgt nog een intakegesprek op school. Hiervoor neemt de leerkracht contact met u op. De gegevens vanuit deze intake gebruiken wij om de startsituatie van uw kind in kaart te brengen, aandacht te hebben voor opvallende zaken (zicht, gehoor, motoriek, allergieën e.d.) en rekening te houden met bepaalde aandachtsgebieden in de ontwikkeling van uw kind. U kunt het intakeformulier hier inzien.

Tot ziens bij OBS de Uitkijktoren!