Verlofaanvraag

Ziekmelding
We gaan ervan uit dat elk kind iedere schooldag in school aanwezig is. Het kan voorkomen dat een kind ziek is en niet naar school kan komen. Deze ziekmelding kunt u telefonisch, tussen 08.00 en 08.30 uur, aan ons doorgeven of via het Ouderportaal. 

Absentie
Een absentie is een kortdurende afwezigheid voor bijvoorbeeld een ziekenhuisafspraak, dokters- of tandartsbezoek. De absentie kunt u doorgeven via het Ouderportaal en komt bij de leerkracht terecht ter goedkeuring. We willen u vriendelijk verzoeken om dit soort afspraken zoveel mogelijk na schooltijd in te plannen.

Verlof
Het komt wel eens voor dat u voor uw kind/kinderen verlof aan wilt vragen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft binnen de familie. Verlof geldt voor een hele dag of voor meerdere dagen. Verlof kunt u aanvragen via het Ouderportaal. Wilt u liever een verlofformulier invullen, dan kunt u deze hier downloaden. U kunt het ingevulde formulier afgeven op school. De schoolleider zal vervolgens het verlof beoordelen. Bij het beoordelen van een verlofaanvraag dienen we ons te houden aan de wettelijke regelgeving. 

Verlofaanvraagformulier

Verlofvoorwaarden gemeente Weert