Medewerkers OBS de Uitkijktoren

Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier en bevlogenheid en zijn 'samen sterk voor kinderen'.

We werken binnen OBS de Uitkijktoren met diverse teamleden in verschillende functies; leerkrachten, onderwijsassistenten, interne begeleiders, conciërge, ICT-coördinator en schoolleider. De leerkrachten en onderwijsassistenten werken binnen een bepaald ontwikkelingsdomein actief samen met de collega's van de Odaschool en Humankind. De intern begeleiders, ICT-coördinator, conciërge en schoolleider werken verdeeld over de drie domeinen. Daarnaast werken we met combinatiefunctionarissen. Dit zijn teamleden die voor beide scholen werkzaam zijn of in de kinderopvang. De domeinen zijn als volgt ingedeeld:

• Onderbouw: aan de Meidoornstraat wordt opvang aangeboden aan baby's en peuters van Humankind en wordt onderwijs gegeven aan de kinderen uit de leerjaren 1 en 2 van OBS de uitkijktoren en de Odaschool. Hier bevindt zich ook de buitenschoolse opvang van Humankind.
  • Middenbouw: aan de Anjelierstraat wordt onderwijs gegeven aan de kinderen uit de leerjaren 3, 4 en 5 van OBS de Uitkijktoren en de Odaschool. Tevens bevindt hier zich de buitenschoolse opvang van Humankind.
  • Bovenbouw: aan de locatie Annendaal wordt onderwijs gegeven aan de kinderen van de leerjaren 6, 7 en 8 van OBS de Uitkijktoren en de Odaschool. De kinderen vanuit deze leerjaren die gebruik maken van de buitenschoolse opvang, verplaatsen zich naar de locatie Anjelierstraat onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers.
Onderstaand een overzicht van de teamleden die werkzaam zijn binnen onze school. Wilt u kennis komen maken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, dan plannen we samen een afspraak in.

Juf Hélene
Juf Hélène