Rondleiding en kennismaking
Wilt u kennismaken met onze school, dan is er de mogelijkheid om een rondleiding in te plannen. Heeft u hiertoe interesse, neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0495-535444 of via de mail info@obsdeuitkijktoren.nl

Inschrijving kind 
Wilt u uw kind definitief bij ons inschrijven, dan kunt u het inschrijfformulier via de onderstaande doorlink openen. Het ingevulde formulier kunt u bij ons afgeven, doormailen of via de post aan ons toesturen. U kunt ook even bij ons binnenlopen, er liggen inschrijfformulieren op de locatie Meidoornstraat voor u klaar. 
Inschrijfformulier OBS de Uitkijktoren (pfd-bestand)
Inschrijfformulier OBS de Uitkijktoren (word-bestand)

Open Huis
In schooljaar 2021-2022 organiseren we op twee momenten een Open Huis voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind.
  • Maandag 14 maart van 16 tot 18 uur
  • Woensdag 16 maart van 14 tot 16 uur
Onze medewerkers staan op deze momenten voor u klaar om kennis met u te maken, de school te laten zien en meer informatie te geven over onze manier van werken. 

Om alvast digitaal kennis te kunnen maken met de twee scholen en kinderopvang, is er een filmpje gemaakt en een flyer ontworpen waarmee u alvast een kijkje kunt nemen in de beide scholen en kinderopvang. Wilt u graag eerder de school van binnen zien, dat kan! Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

Beweegtussendoortjes
In de periode van de lockdown heeft Punt Welzijn beweegtussendoortjes gemaakt. Het is belangrijk voor kinderen om in beweging te blijven. De beweegtussendoortjes staan op leerjaar gesorteerd en blijven leuk om tussendoor op school en thuis te doen. U kunt de beweegtussendoortjes hier inzien. Wij wensen iedereen veel beweegplezier!

Facebook 
Kent u onze actieve Facebook pagina al? Hierop staan allerlei foto's en filmpjes vanuit onze school met speelse, leerzame en uitdagende activiteiten. Check hier onze Facebookpagina!

Website ideeën
Hier kunt u een bestand inzien met allemaal doorlinks naar educatieve websites die we in de lockdown samengesteld hebben. Deze sites blijven ook na de lockdown leuk om te bezoeken. Veel leer- en speelplezier gewenst!

Kalender 
In onze informatiebrochure is de jaarkalender opgenomen met een overzicht van de vakanties en vrije dagen. U kunt de brochure en kalender hier inzien.