Nieuwe aanmeldingen leerlingen
Wilt u kennismaken met onze school, dan is er de mogelijkheid om een (digitale) kennismaking in te plannen. Heeft u hiertoe interesse, neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0495-535444 of via de mail info@obsdeuitkijktoren.nl
Wilt u overgaan tot een definitieve inschrijving, dan kunt u het inschrijfformulier via de onderstaande doorlink openen. Het ingevulde formulier kunt u bij ons afgeven, doormailen of via de post aan ons toesturen.

Inschrijfformulier OBS de Uitkijktoren

Open Huis
Helaas kan ons Open Huis van 3hoven (Uitkijktoren-Odaschool-Humankind) niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen. Om digitaal kennis te kunnen maken met de twee scholen en kinderopvang, is er een filmpje gemaakt en een flyer ontworpen waarmee u toch digitaal een kijkje kunt nemen in de beide scholen en kinderopvang.

Beweegtussendoortjes
In deze lockdown is het belangrijk voor kinderen om in beweging te blijven. Daarom heeft Punt Welzijn een bestand gemaakt met allerlei beweegtussendoortjes die op leerjaar gesorteerd staan. Met deze uitdagende en leuke beweegactiviteiten lukt het vast om in beweging te blijven. U kunt de beweegtussendoortjes hier inzien. Wij wensen iedereen veel beweegplezier!

Kent u onze actieve Facebook pagina al? Hierop staan allerlei filmpjes vanuit onze onderbouwklassen met speelse, leerzame en uitdagende activiteiten. Check hier onze Facebookpagina!

Website ideeën
Hier kunt u een bestand inzien met allemaal doorlinks naar educatieve websites om met uw kind thuis te kunnen werken. Veel leer- en speelplezier gewenst!

Kalender 2020-2021
In onze jaarkalender ziet u welke activiteiten, bijeenkomsten en overige bijzonderheden aan de orde zijn binnen OBS de Uitkijktoren. U kunt de kalender hier inzien.