Thuisonderwijs
Onze leerlingen van leerjaar 3 t/m 8 hebben werkbladen ontvangen om thuis mee aan de slag te gaan. De leerlingen van leerjaar 1 en 2 hebben via het Ouderportaal meer informatie en lesideeën ontvangen.

Ook zijn er diverse internetsites beschikbaar met ideeën, werkbladen en (digitale) lessen. Onderstaand een overzicht:

Scholen sluiten

Onze school is tot en met 28 april gesloten om samen de verdere verspreiding van het Coronavirus te kunnen beheersen. Kinderen van ouders die in een cruciale beroepsgroep werkzaam zijn, kunnen gebruik maken van het aanbod van opvang. Welke beroepsgroepen hieronder vallen, staat hier te lezen. Elke week ontvangt u via het Ouderportaal een link naar een inventarisatielijst om de opvangbehoefte van elke dag in kaart te kunnen brengen. Op basis daarvan wordt bekeken welke opvanglocaties er geopend blijven.

Open Huis update m.b.t. Coronovirus

Het Open Huis op 16 en 18 maart gaat niet door vanwege de sluiting van de school. We maken graag op een ander moment kennis met u en uw kind! Neem gerust contact met ons op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Open Huis

Dit schooljaar vindt er op twee momenten een Open Huis plaats in samenwerking met Humankind kinderopvang en -ontwikkeling en met de Odaschool. Ouders van nieuwe leerlingen, die op zoek zijn naar een passende basisschool, mogen op deze momenten vrijblijvend binnen lopen. U hoeft zich hiervoor van te voren niet aan te melden. Zie hier de flyer van het Open Huis.

Het Open Huis vindt plaats op:
- maandag 16 maart; u bent tussen 9 en 11 uur welkom om binnen te lopen. Op dit moment zijn er leerlingen aanwezig en kunt u de school 'in bedrijf' zien.
- woensdag 18 maart; u bent tussen 16.30 en 18.30 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Deze middag zijn er geen kinderen op school aanwezig. U bent op deze tijd welkom om kennis te maken met de school en het team.

Op beide data staat ons team staat voor uw klaar om u een rondleiding en informatie te geven en uw vragen te beantwoorden.
We zien u graag op een van deze momenten!

Kunt u deze data niet? Geen probleem! Op een ander moment bent u uiteraard ook van harte welkom.
Bel of mail ons even, of loop bij ons binnen.

Mocht u na dit Open Huis over willen gaan tot definitieve inschrijving, dan kunt u het inschrijfformulier hier downloaden.

Wenst u na het Open Huis nog extra informatie  of heeft u nog vragen, twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Flyer Open Huis

Inschrijfformulier OBS de Uitkijktoren